Kedves Barátunk!

Kedves Barátunk!

Kedves Barátunk!

by
73 73 people viewed this event.

Január 28-án (vasárnap) 16 órától a Trianon Kutatóintézet Közhasznú Alapítvány és 15 éves folyóirata, a Magyar Örökség-díjas Trianoni Szemle rendhagyó debreceni bemutatkozása ad alkalmat arra, hogy Szidiropulosz Archimédesz főszerkesztővel, alapító elnökkel, Kolczonay Katalin olvasószerkesztővel és Csűrös Csilla rádiós újságíróval beszélgetve beszámoljunk a Szemle elindításának meghatározó személyiségeiről, a motivációkról, a harag és részrehajlás nélküli, tisztességgel végzett másfél évtizedes csapatmunka eredményeiről az érdeklődő közönségnek.

A megjelenteket a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, Vári Fábián László Kossuth-díjas költő, az MMA Irodalmi Tagozatának vezetője köszönti.

Pregitzer Fruzsina Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész a folyóirat Különszámában megjelent művekből olvas fel részleteket.

A program második felében Sipos Endre művészetfilozófus, a Trianoni Szemle szerkesztőségének alapító tagja, továbbá a folyóiratban debreceni vonatkozású publikációt közreadó Harangozó Imrével és vendégével beszélget Csűrös Csilla. Az eseményt Vetró Mihály népművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, az MMA Debreceni Regionális Munkacsoportja elnökének zárszava és tájékoztatója fejezi be.

Szeretettel és egy pohár érmelléki borral várunk minden érdeklődőt!

To register for this event email your details to kerecsenyitibor@gmail.com

Register using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Date And Time

2024-01-28 @ 16:00 to
2024-01-28 @ 19:00
 

Location

Share With Friends