“Az abortuszról nehéz érzelmek nélkül beszélni”

Az abortuszról nehéz érzelmek nélkül beszélni, mégis szinte csak így érdemes. Földi-Kovács Andrea az Axiómán.

A Hír TV Credo műsorának népszerű vezetője elmondta, hogy 1956 óta Magyarországon a megfogant gyermekek 44%-át, több mint 6 millió magzatot abortáltak.

Majd arra is rámutatott, hogy az elmúlt évek tendenciái javultak Magyarországon, de még mindig majdnem minden negyedik megfogant babát elveteti az édesanyja:

„Ez naponta 73 abortuszt jelent. Így nagyon nehéz lesz demográfiai fordulatot elérni.”

A szervezőktől és tagjainktól úgy tudjuk, hogy a Facebook algoritmusa akadályozza a videó terjedését. Az elmúlt órákban többen is jelezték, hogy bár megosztották a videót, az nem jelent meg az oldalukon. Másoknak mindeközben még sikerült megosztaniuk a kisfilmet. A szervezők szerint nagyon sokan megnézték és megosztották már, mégsem jut el annyi emberhez, mint egy átlagos videó szokott.

Ezért most különösen is arra kérjük közösségünk tagjait, hogy osszuk meg a videót minél több ismerősünkkel a Facebookon vagy e-mailen keresztül!

Köszönettel:

Schittl Eszter és a CitizenGO csapata

U.i.: Mi is tehetünk ma egy lépést az életért! Osszuk meg ezt a videót minél több helyen, és akár egy baba életét is megmenthetjük vele! Hiszen ha valaki ma elgondolkodik a kérdésen, holnap az élet mellett dönthet.

A legfontosabb kérdés az emberi életről

Az abortuszról nehéz érzelmek nélkül beszélni, mégis szinte csak így érdemes. Földi-Kovács Andrea az Axiómán.Nem hosszabb, mint egy espresso.☕

Közzétette: Axióma – 2020. július 16., csütörtök

Vélemény, hozzászólás?